El calendari solidari dels Mossos d'Esquadra recapta més de 53.000€ per a la FAFAC

4 May 2017

Els fons es destinaran a realitzar accions que permetin millorar l’assistència als malalts d’alzheimer i donar suport als seus familiars i cuidadors.
Ja està en marxa el proper calendari del 2018, que també implicarà a la FAFAC per donar continuïtat a aquest projecte solidari.

Els Mossos d'Esquadra i la FAFAC han unit esforços per tercer any consecutiu en el calendari solidari del cos policial, que ha tornat a ser un èxit per la bona rebuda que ha tingut la iniciativa. Així avui el conseller d'Interior, Jordi Jané, i el Director General de la Policia, Albert Batlle, han lliurat un xec simbòlic amb l'import de 53.390€, la recaptació aconseguida amb la venda dels calendaris, a la presidenta de la FAFAC, Inmaculada Fernández. A l'acte també hi ha assistit l'Intendent cap de la Comissaria General de Relacions Institucionals, Prevenció i Mediació, Eduard Sallent.

Aquesta iniciativa ha acabat convertint-se en un puntal important per a la FAFAC, ja que amb els fons obtinguts es podran impulsar accions destinades a millorar l’assistència als malalts d’alzheimer i donar suport als seus familiars i cuidadors. Durant l'acte de lliurament Jané ha explicat que “més enllà dels diners recaptats s'ha de valorar el que representa, l'acció uneix els Mossos amb les associacions per ajudar les persones necessitades”. En aquest sentit, el conseller ha destacat la tasca de la FAFAC i ha afegit que “Catalunya és un país solidari i ho demostren iniciatives com aquesta". Per la seva banda, la presidenta de la FAFAC ha afirmat que “no només són diners, que són importants i van molt bé, sinó que també és el seu valor afegit. La col·laboració amb els Mossos d’Esquadra dóna fons, recursos i facilitats".

Després de l’acte de lliurament, que va tenir lloc a l’AFAB (també seu de la federació catalana), el conseller ha aprofitat per visitar les instal.lacions i saludar els seus treballadors i usuaris, acompanyat de diferents càrrecs dels Mossos d'Esquadra.

Igual que en anteriors edicions el calendari recull fotografies que mostren la complicitat entre agents del cos dels Mossos d'Esquadra i afectats per la malaltia i familiars en diferents escenaris d’arreu del territori català. Actualment ja està en marxa la realització del proper calendari de l’any 2018, que també implicarà a la FAFAC per donar continuïtat a aquest projecte solidari.

Tags: 

  • Actualització covid
  • Polsera QR