Presentació de la campanya "Garantint la seguretat de les persones amb Alzheimer"

26 April 2017

jornadaQuins són els riscos que van associats a l'Alzheimer? Què cal fer per garantir la màxima seguretat de la gent que pateix la malaltia?

Són moltes les preguntes i els dubtes que sorgeixen en el dia a dia de les persones afectades i de la gent que els envolta. Per això, des dels Mossos d'Esquadra i la FAFAC s'ha organitzat la jornada de presentació de la campanya "Garantint la seguretat de les persones amb Alzheimer", on es debatran sobre totes aquestes qüestions associades a la malaltia.

L'acte comptarà amb la presència de diferents personalitats relacionades amb l'àmbit de l'Alzheimer i responsables dels Mossos d'Esquadra i tindrà lloc el proper 5 de maig de 2017, de 10h a 12h, a la Casa del Mar, al carrer d’Albareda 1-13, Barcelona.

En cas d'estar interessats en assistir a l'acte preguem confirmeu la vostra assistència al telèfon 93 412 57 46. Ens agradaria molt poder comptar amb la vostra presència, us esperem!!

 

    

Programa de la jornada:

10.00 h
INICI DE LA JORNADA
Presentació de la jornada a càrrec del Sr. Antoni Garcès, VicePresident de la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC).
10.15 h
PONÈNCIA
“Els riscos associats a l’Alzheimer”
Ponents: Dr. Ramon Reñé Ramírez, Neuròleg de l’Hospital Bellvitge.
11.15 h
TAULA
RODONA
Campanya “ garantint la seguretat de les persones”
Modera: Sr. Josep Gasulla, secretari CEAFA i FAFAC.
Ponents:
• Presidenta de la FAFAC, Sra. Immaculada Fernàndez.
• Major dels Mossos d’Esquadra, Sr. Josep Lluís Trapero.
12.00 h
CLOENDA
A càrrec del Director General de la Policia, Sr. Albert Batlle.
 
 

 

  • Actualització covid
  • Polsera QR