Gran festa de l’AFAB al Parc de la Ciutadella pel Dia Mundial de l’Alzheimer

20 September 2017
Ball a la Ciutadella

L’AFAB (Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Barcelona) va celebrar la festa “Solidaris amb l’Alzheimer” el passat dissabte 16 de setembre al Parc de la Ciutadella amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer. Durant la jornada, que va ser multitudinària, es van dur a terme un munt d'activitats gratuïtes per a grans i petits, des de ballar o fer exercicis de psicomotricitat i memòria fins a maquillatge i màgia.

La Plaça de la Cascada, al centre del parc, va ser l'escenari de tots els actes, que va comptar, entre altres, amb un estand informatiu, activitats cognitives, activitats per a nens, tallers i diverses actuacions artístiques.

L’AFAB té entre els seus objectius prioritaris sensibilitzar el conjunt de la societat sobre la problemàtica que comporta l’Alzheimer i d’altres demències. Per fer-ho possible, cada setembre organitza aquesta festa solidària, lúdica i interactiva amb diverses activitats per a tots els públics que ajuden a apropar la malaltia i a demanar el suport de la societat.

Durant la festa hi van haver actuacions de mags, rock, pallassos, humoristes, fins a tallers de zumba, swing i Bollywood, passant per la desfilada de la “legion 501” el famosíssim exèrcit d’Star Wars! Tot un dia de festa i alegria per donar visibilitat als afectats per l'Alzheimer i normalitzar la malaltia.

 

Aquí teniu la crònica que en van fer des de BTV:

https://twitter.com/btvnoticies/status/909061323283062785

  • Actualització covid
  • Polsera QR