Presentació del Calendari Solidari 2020

26 September 2019
Presentació Calendari Solidari

El passat dimecres 18 de setembre es va presentar l'edició del 2020 del Calendari solidari al Recinte Modernista de Sant Pau, aquesta és la 7a edició i la sisena en què l'aportació es destina als malalts d'Alzheimer i els seu familiars.
El calendari 2020 té com a fil conductor alguns dels productes gastronòmics més representatius de la geografia catalana.
Per a la realització de les 12 fotografies d’aquest any, s’ha comptat amb la col·laboració d’un centenar de persones dels cos i de 28 entitats entre ajuntaments, residències, museus, etcètera.
A les fotografies hi apareixen usuaris, familiars, psicòlegs, personal sanitari i treballadors de les Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer acompanyats de 65 mosses i mossos de tot el territori i de diverses especialitats.
Es posaran a la venda 18.000 exemplars que, com l’any passat, incorporen a la part final un decàleg amb recomanacions per tractar amb persones malaltes d’Alzheimer.
Aquest projecte solidari s’ha consolidat dins del cos de Mossos d’Esquadra, que en sis edicions ha recaptat 344.595 euros, lliurats íntegrament a entitats que desenvolupen una important tasca social.
Podeu adquirir el vostre calendari a la seu de les Associacions de Familiars d'Alzheimer de Catalunya.  Busca la teva aquí:  https://www.fafac.cat/ca/map/node

Tags: 

  • Actualització covid
  • Polsera QR