Jornada ESTAT DE L’ART DE LA MALALTIA D’ALZHEIMER A ESPANYA

16 October 2013

QUÈ ESTÀ PASSANT? QUÈ S’ESTÀ FENT? QUÈ ES POT FER?

El 17 d’octubre a les 17:30 va tenir lloc la presentació a Barcelona de l’informe més complert que s’ha realitzat fins ara sobre l’estat de la malaltia d’Alzheimer a Espanya: «Estat de l’Art de la Malaltia d’Alzheimer a Espanya»

Aquest document de referència ofereix una radiografia integral de la malaltia ara i aquí, comprenent tots els seus aspectes: epidemiologia, diagnòstic, tractament, seguiment dels pacients, prevenció, plans i programes d’actuació, agents i recursos clau, costos, càrrega i impacte social, investigació i formació.

L’esdeveniment principal de la presentació va ser la Taula Rodona «Reptes, Barreres i Oportunitats en Abordar la Malaltia d’Alzheimer a Catalunya», on van intervenir el Dr. Pau Sánchez, responsable del Pla director sociosanitari de Catalunya, el Sr. Koldo Aulestia, President de la CEAFA (Confederación Española de Asociaciones de Familiares de personas con Alzheimer) i el Dr. Rafael Blesa, director del Servei de Neurologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

L’objectiu de la trobada, organitzada per la consultoria PwC en col·laboració amb la farmacèutica Lilly, era contribuir a l’interès i la conscienciació sobre aquesta malaltia, afavorint el debat sobre els seus aspectes clau.

Per descarregar l'informe en format PDF, cliqueu aquí.

Tags: 

  • Actualització covid
  • Polsera QR