Fusió de ciència i cuina per cuidar el cervell al llibre CUINA PER A LA TEVA MENT

26 October 2013

El dimarts 29 d’octubre a les 19:30 es va presentar al FNAC Triangle de Barcelona el llibre CUINA PER A LA TEVA MENT, de Perla Kaliman i Miguel Aguilar, una proposta que aplica a la nostra dieta quotidiana els coneixements científics més actuals per cuidar la salut del cervell. A la presentació hi va intervenir Inma Fernandez, presidenta de Federació Catalana d'AFA (FAFAC).

Aquest llibre ofereix una guia fonamental per conèixer els aliments neuroprotectors, quins són i quines propietats tenen. Però també explica com es poden cuinar de manera original i sabrosa, fent que els conceptes científics siguin aplicables per a tothom. Aquesta obra ha comptat amb una participació molt activa de FAFAC.

La publicació sorgeix del projecte del mateix nom, CUINA PER A LA TEVA MENT, que ofereix conferències, cursos i assessorament per apropar a la societat els avenços de la ciència relacionats amb estils de vida saludables. La fundadora i directora és la doctora en Bioquímica Perla Kaliman, investigadora a l’area d’envelliment i Neurodegeneració de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IIBB-CSIC). Les receptes són una creació del chef Miguel Aguilar, assessor nutricional per a cuina professional i docent de cuina natural. Està publicat per l'editorial BLUME.

Tags: 

  • Actualització covid
  • Polsera QR