«PERSONAS QUE CONVIVEN CON ALZHÉIMER»: una comunitat virtual per familiars de MA

23 January 2014

La plataforma digital «PERSONAS QUE CONVIVEN CON ALZHÉIMER» proposa un espai virtual de trobada amb l'objectiu de que totes aquelles persones que d'una manera o una altra han vist la seva vida lligada a aquesta malaltia tinguin a la seva disposició contactes i informació que els ajudin a viure millor la seva situació. No només està dirigida a cuidadors i familiars, sinó també a qualsevol persona amb interès en aquest problema, i fins i tot, a persones que ja han estat diagnosticades amb la malaltia.

El web posa a disposició dels seus usuaris dos seccions: a Comunidad, les persones poden interactuar amb d'altres que es troben en la mateixa situació, consultar dubtes i unir-se a grups amb interessos comuns o associacions de pacients; a Experiencias, els usuaris poden escriure articles basats en les seves pròpies vivències o llegir allò que d'altres persones han après de la seva relació amb la malaltia.

Es tracta d'un espai contingut a l'interior de la comunitat denominada «Personas que conviven con una enfermedad», a on es poden trobar d'altres plataformes que s'ocupen de l'artritis, la diabetis, l'epilèpsia, la psoriasi, el trastorn bipolar o els transplantaments. La comunitat específica sobre Alzheimer s'ha desenvolupat amb la col.laboració de CEAFA, a traves del seu projecte KNOW Alzheimer.

«Personas que conviven con alzhéimer» dona la benvinguda al visitant amb un video en el qual s'il.lustren «Els 10 mais de l'Alzheimer», un decàleg que pretén difondre la millor manera per conviure i cuidar de les persones que tenen aquesta malaltia.

Tags: 

  • Actualització covid
  • Polsera QR