CONVERSES AMB EL COR reprèn la seva gira per les AFA de Catalunya

13 February 2014

Les emocions són el llenguatge universal de l'èsser humà i determinen el nostre comportament. CONVERSACIONES CON EL CORAZÓN és una conferència teatralitzada que mira de respondre preguntes essencials sobre les emocions, els afectes, i els seus efectes. Què són les emocions i els sentiments? Quina funció tenen i com ens afecten? Com podem gestionar els nostres estats emocionals?

Les respostes a aquestes qüestions interessen a tothom, però, a més, tenen un sentit especial per cuidadors i familiars de malalts. L’Institut de Ciencia i Teatre (InCiTe) presenta un viatge per les bases biològiques de les emocions bàsiques (la por, la ira, la tristor i l’alegria), que ensenya a diferenciar entre emoció i sentiment, i com es generen bloquejos emocionals al cos al llarg del temps. Des d’aquest punt de partida podem ser capaços de regular o gestionar les nostres emocions

El proper espectacle tindrà lloc a Tàrrega, el 28 de febrer. Serà a la Biblioteca Central Comarcal (Plaça Sant Antoni, 3, 25300, Tàrrega) a les 20:30. L'organitza l'AFA de Tàrrega i Comarca (AFATC).

A continuació es podrà veure a les següents localitats:

-Cornellà, el 19 de març, a les 18:00, al Castell de Cornellà (C/ de Mossèn Jacint Verdaguer, s/n), organitzat per l'AFA del Baix Llobregat (AFA BAIX LLOBREGAT).

-Sant Cugat, el 15 de maig, a les 18:00, organitzat per l'AFA del Vallès Occidental (AFAVO).

 

Tags: 

  • Actualització covid
  • Polsera QR