COMUNICAT DE CEAFA SOBRE LA FUNDACIÓN AFAL FUTURO

11 July 2014

Davant de la investigació que està tenint lloc en relació a la Fundación AFAL FuturoCEAFA, la Confederació Espanyola d’AFA, organisme al que pertany  FAFAC, es considera en el deure i el dret de fer un comunicat per exposar la seva posició.

En aquest article presentem el text principal, que es pot llegir íntegrament fent clic aquí.

1- CEAFA reitera totes les comunicacions anteriors, on aclaria que no mantenia cap tipus de col·laboració amb AFAL Contigo, organització aliena a la nostra entitat.

2- Expressa la seva preocupació per les possibles repercussions negatives que es puguin desprendre d’aquest procés cap a les associacions de familiars de persones amb la malaltia d’Alzheimer i d’altres demències.

3- Desitja que la justícia actuï amb celeritat per esclarir els fets i mostra el més profund respecte cap a ella.

4- CEAFA i les seves entitats membre continuen desenvolupant la seva tasca com han fet fins ara, amb l’únic objectiu de millorar la qualitat de vida de TOTES les persones afectades.

CEAFA i les seves entitats membre volen fer servir aquest comunicat per generar tranquil·litat i confiança entre totes les entitats confederades, entre els diferents col·laboradors que comparteixen els mateixos objectius i en el conjunt de la societat, destacant que tots segueixen treballant amb la transparència i les bones pràctiques en la gestió que sempre els han fet honor.

El comunicat el signen les entitats membre que van estar presents a la darrera Assemblea General Ordinària, celebrada el 31 de maig de 2014. 

Tags: 

  • Actualització covid
  • Polsera QR