Agraïment a Fundació "la Caixa" i CaixaBank

19 November 2020

Volem donar les gràcies a la Fundació “la Caixa” i CaixaBank, que han fet una aportació de 5.000€ per donar suport al projecte “Cures musicals per a cuidadors familiars”. La FAFAC oferirà aquest projecte a les seves Associacions i aquestes les transmetran als cuidadors familiars que, amb l’ajuda dels professionals de les AFAs, tindran una eina més d’estimulació cognitiva per ajudar a les persones que pateixen una demència. La música ajudarà a les seves famílies i, d’aquesta manera, volem que se sentin ateses en tot moment. 
 

La CEAFA inicia la seva campanya pel Dia Mundial de l’Alzheimer 2020

16 September 2020
cartell campanya CEAFA

El dia 21 de setembre de l'any 2020 tindrà lloc un any més el Dia Mundial de l'Alzheimer, esdeveniment instituït per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i afavorit per 'Alzheimer' s Disease Internacional'(ADI) al 1994. Són diverses les entitats que durant el mes de setembre desenvolupen accions i campanyes en honor a aquest dia amb la finalitat de conscienciar a la gent de l'Alzheimer i les seves conseqüències.

Tags: 

CEAFA reivindica el dret a la baixa laboral pels cuidador en cas d’aïllament preventiu pel Covid-19

4 September 2020

La CEAFA, com qualsevol altre entitat i ciutadà hauria de fer, sol·licita al Govern d’Espanya unes condicions equitatives per tots el treballadors a càrrec de persones amb demència. És a dir, està sol·licitant que les condicions laborals d’aquests treballadors siguin les mateixes que per la resta de treballadors, independentment del càrrec i l’ofici.
 

Tags: 

Declaració al Parlament de Catalunya contra el maltractament a les persones grans

13 July 2020
Torrent

El passat 3 de juliol es va signar una Declaració al Parlament de Catalunya contra el maltractament a les persones grans, amb el suport  de tots els Grups Parlamentaris, on es va recollir la totalitat del Manifest del Moviment.
 
Actualment les persones grans pateixen situacions de maltractament en les quals volem treballar per radicalitzar-les. Per aconseguir-ho cal una feina conjunta per a donar visibilitat al problema i sensibilitzar a la societat per poder prevenir aquest tipus de situacions. 

Tags: 

Roda de premsa de FAFAC i el Mossos d'Equadra per alertar sobre els riscos de les persones amb Alzheimer durant el confinament

26 May 2020

Els Mossos d’Esquadra i la FAFAC alerten de l’increment dels riscos de les persones amb d’Alzheimer arran del confinament
 
 
 
. Amb l’objectiu de millorar la seguretat de les persones vulnerables, s’impulsen accions de prevenció i s’intensifica el treball transversal amb institucions que treballen amb aquests col·lectius, comunitats de veïns i comerciants
 

Pàgines

Subscriure a RSS - Notícies
  • Actualització covid
  • Polsera QR