Teatre solidari a Mataró

4 July 2017

El Col·lectiu de teatre EPMA i l'Associació "Els dimarts al llimoner" representen l'obra La zapatera prodigiosa, de Federico García Lorca, en benefici de l'Associació de familiars d'Alzheimer del Maresme. La representació tindrà lloc el proper divendres 7 de juliol a les 19'30h, a la Sala del Casal Aliança de Mataró. El Col·lectiu de teatre EPMA és una entitat creada per fomentar i promoure l'activitat teatral i dur a terme tasques de tipus cultural i recreatiu.

Segons expliquen des de EPMA l'objectiu de la convocatòria és gaudir d'una bona estona amb actors amateurs i a la vegada, ser solidari. Des de la FAFAC els felicitem per la iniciativa, ja que aquests tipus d'accions sempre sumen i ajuden a conscienciar sobre la situació que pateixen els malalts d'Alzheimer. Però a banda de la vessant solidària l'obra també s'ho val per la seva qualitat. La zapatera prodigiosa és una una comedia amorosa en dos actes escrita per García Lorca que va ser estrenada el 1930. L'argument: un matrimoni per convinença i la lluita d'una dona entre la seva realitat i els seus veritables anhels, intenta deixar en evidència com l'èsser humà es debat entre allò que li presenta el destí i el que realment desitja en el més profund de la seva ànima.

Així que si aquest cap de setmana esteu pels voltants i voleu participar d'un acte cultural i a la vegada solidari, aquesta és l'ocasió, no us ho perdeu!

  • Actualització covid
  • Polsera QR