Els Mossos dediquen el seu calendari de 2015 als malalts d'Alzheimer

19 September 2014

El Calendari Solidari dels Mossos d'Esquadra 2015 presenta 14 fotografies on hi apareixen agents de la policia catalana amb persones afectades per Alzheimer a diferents llocs emblemàtics i comissaries policials, incloent una petita explicació de la tasca que duen a terme els agents. 

El seu import es de 10€ i els diners recaptats amb la seva venda es destinaran íntegrament a grups de suport emocional per als cuidadors i a tallers d'estimulació per a persones amb Alzheimer. Es pot adquirir a qualsevol de les AFA de Catalunya, a la seva seu o durant les activitats que presenten regularment, i també a El Corte Inglés i a Gros Mercat.

Amb la col.laboració de FAFAC, s'han mobilitzat per dur-lo a terme 116 mossos, 86 persones amb Alzheimer i 156 familiars i professionals. Les fotos han estat realitzades pels professionals de l'agència Barcelona Photographer, el disseny l'ha dut a terme el Col.legi Oficial de Disseny Gràfic de CatalunyaAntalis ha facilitat el paper i s'ha imprés a AGPOGRAF. Tots ells hi han col.laborat de manera altruista.

També s'ha elaborat un video que mostra el procés de creació del projecte, on hi apareixen els actors Joan PeraJordi Bosh i Clàudia Costas i el cantant i compositor Manu Guix cedeix la cançó "Dóna-li la vida".

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, i la presidenta de FAFAC, Immaculada Fernández, han presentat la iniciativa acompanyats, entre d'altres, del director general dels Mossos, Albert Batlle i el comissari en cap del cos, Josep Lluís Trapero. La presidenta de FAFAC ha destacat que aquest calendari solidari "simbolitza el compromís i la complicitat dels Mossos d'Esquadra en un problema que és de tots".

 

Tags: 

  • Actualització covid
  • Pulsera QR