Els Mossos d'Esquadra estan amb tu

1 April 2020

Desde la Policía de la Generalitat - Mossos d'Esquadra le informamos que hemos puesto en marcha un Plan de contingencia para la seguridad de las víctimas de violencia machista, doméstica y otras víctimas vulnerables, en la que su participación es imprescindible para garantizar la seguridad.

Tags: 

El president Puigdemont entrega a la FAFAC una condecoració en nom del Cos de Mossos d’Esquadra

12 April 2016

El dilluns 11 d’abril de 2016, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va presidir l’acte central del Dia de les Esquadres atorgant medalles i plaques commemoratives a membres del cos de Mossos d’Esquadra, altres cossos policials, la judicatura i la societat civil.

Els reconeixements que s’entreguen el Dia de les Esquadres pretenen retre homenatge a actuacions meritòries d’agents individuals i també trajectòries professionals, com les de la Divisió de Policia Científica, l’Àrea Central de Crim Organitzat o l’Àrea de Desactivació d'Artefactes Explosius.  

Però els Mossos d’Esquadra també van voler reconèixer la contribució de membres de fora d’aquest policial amb la concessió d’una sèrie de medalles. El Banc dels Aliments va ser premiat per la seva tasca en defensa dels desfavorits, així com efectius de Bombers, Servei Català de Trànsit o Servei d’Emergències Mèdiques.

Nosaltres volem destacar la medalla de bronze amb distintiu blau que va recollir la nostra presidenta, Immaculada Fernández Verde, en nom de la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunyaper la tasca desenvolupada en la creació dels dos darrers calendaris solidaris del Cos de Mossos d’Esquadra i per la nostra col·laboració per augmentar l’eficàcia i el prestigi professional d’aquest cos policial.

Estem molt orgullosos d’aquesta distinció, proposada pel director general de la Policia, Albert Batlle, atorgada per l’Honorable Jordi Jané, conseller d’Interior, i rebuda de mans del Molt Honorable President de la Generalitat, Carles Puigdemont.

 

Tags: 

El conseller de Interior, Ramon Espadaler, entregará a la FAFAC el cheque del Calendario Solidario de los Mossos d'Esquadra

17 March 2015

La entrega se llevará a cabo el viernes 20 de marzo en la sede oficial de la Federació d'Associacions de Familiars de malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC), en la calle Cartagena 182 de Barcelona.

El Calendario Solidario del Cuerpo de Mossos d'Esquadra ha quedado totalmente agotado en este 2015. El próximo viernes 20 de marzo, el conseller de Interior de la Generalitat de Catalunya realizará el acto de entrega de un cheque simbólico con el importe de la recaudación conseguida a la presidenta de la FAFAC, la Sra. Inmaculada Fernández

A las 16:30, llegará el Hble. Sr. Ramon Espadaler a la sede de FAFAC, situada en la calle Cartagena 182 de Barcelona. Se contara con la presencia de importantes cargos del Cuerpo de Mossos d'Esquadra y presidentes y personal de las Asociaciones de Familiares de enfermos de Alzheimer miembros de la FAFAC.

A las 17:00 se realizará el acto de entrega del cheque simbólico, con una fotografía de família y una visita a las dependencias de la FAFAC.

Gracias a vuestro apoyo, el Calendario Solidario con el Alzheimer ha sido un gran éxito. ¡Os esperamos el viernes!

Tags: 

Conferencia de los Mossos d’Esquadra “Prevención: consejos de seguridad para los mayores”

17 December 2014

El jueves 18 de diciembre a las 19:00 h, la Policía de la Generalitat – Mossos d’Esquadra (PG-ME) presenta la conferencia “La prevención: la medida de seguridad más eficaz. Consejos de seguridad dirigidos a los mayores” en la Sala Àmbit Cultural de Barcelona.

A través de esta charla podremos saber la tarea que realiza la policía para garantizar la seguridad a diferentes colectivos en situación de riesgo. Especialmente se hablará de las persones mayores, las cuales se encuentran en situación de vulnerabilidad que puede afectar su seguridad y calidad de vida con más frecuencia que otras franjas de edad. Se darán consejos que ayudarán a prevenir y saber cómo actuar frente a situaciones de inseguridad o de riesgo.

Para finalizar, se hablará también del proyecto del Calendario Solidario 2015 de la PG-ME, que este año se ha llevado a cabo en colaboración con FAFAC.

La Sala Àmbit Cultural está en la Avenida Portal de l’Àngel 19-21 de Barcelona (6ª planta). Será el jueves 18 de diciembre a las 19:00 h.

Tags: 

Suscribirse a RSS - mossos
  • Actualització covid
  • Pulsera QR