Categories

L’AFAM celebra una Jornada divulgativa sobre l’Alzheimer

El passat divendres 22 d’octubre l’AFAM va celebrar la jornada divulgativa sobre l’Alzheimer al Tecnocampus Mataró per commemorar el 30è aniversari de la Institució.

Es va viure un matí ple de coneixement i bona actitud amb la intenció d’oferir suport professional als familiars de les persones amb Alzheimer.

La Jornada va ser conduïda pel periodista Pep Andreu, cap de continguts de Mataró Audiovisual. Totes les activitats van ser molt dinàmiques i tot va anar sobre previst

Aquest va ser el desenvolupament de la Jornada:

  • Va inaugurar la Jornada M. Àngels Fradera, presidenta de l’AFAM.
  • Es van presentar els premis AFAM.
  • Entrevista a l’Inma Fernández (directora del Centre de Dia), Joan Carles Molina (terapeuta ocupacional del centra) i Carme Paradell (secretària de l’AFAM) en la que es va fer un repàs al voltant dels 30 anys de l’AFAM.
  • Victor Küppers va entrar a la Jornada via online amb la conferència “Vivir en positivo, ¡se puede!”, una reflexió molt interessant sobre la actitud que tenim davant la vida.
  • Es va celebrar una conferència teatralitzada “El Corazón no olvida” a càrrec del Instituto de Ciencia y Teatro (INCITE) en la que es representava el desenvolupament al llarg de la història de l’Alzheimer.
  • Finalment, Laura Seijó, Regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Sanitat i Consum a l’Ajuntament de Mataró, va fer el discurs de cloenda de la Jornada.

Felicitats AFAM pel vostre 30è aniversari i per l’organització de la Jornada.

Aquest és un recull dels millors moments que es van viure: