Categories

L’Alzheimer a l’hora del cafè. La iniciativa de l’AFABBMS per visibilitzar la malaltia.

Alzheimer a l’hora del cafè és una iniciativa de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès que des de 2016 ofereix una tertúlia, conversa, trobada… al cafè Miami de Manresa i amb la quotidianitat que simbolitza el cafè. El què es vol és compartir una cosa tan social i quotidiana com un cafè amb amics al mateix temps que es comparteix la vida amb l’alzheimer.

Des de l’Associació tenen com a objectiu, entre altres, acompanyar els malalts i, sobretot, els familiars dels malalts d’Alzheimer i d’altres demències a viure i construir amb naturalitat i humanitat el que la malaltia s’entesta en destruir.

Per això van crear i compartir aquestes estones d’Alzheimer a l’hora del cafè l’últim dijous de cada mes, al cafè del Miami (& Diesa Restauració).

Cada trobada compta amb un convidat molt especial, una persona de relleu que acompanya els familiars, malalts i acompanyants en la tertúlia.

La trobada l’Alzheimer a l’hora del cafè tornarà dijous amb la convidada Francesca Paqui Valls, que al llarg de 80 anys va atendre darrere del mostrador de la botiga Joguines Valls del carrer Urgell, actualment ja tancada. La conversa, organitzada per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i altres demències (AFABBS), començarà a les 5 de la tarda a la primera planta de l’establiment de restauració.

Tothom qui ho vulgui és convidat. Us hi esperem!