Categories

M. Rosa Giner, tota una vida dedicada a les famílies.

En la darrera Assemblea General Ordinària de l’AFA Baix Llobregat, M. Rosa Giner, cofundadora i presidenta de l’AFA des dels seus inicis,  va presentar la seva renúncia a la presidència de l’Associació. Després de més de 27 anys al capdavant de l’AFA vetllant per millorar la qualitat de vida dels malalts d’Alzheimer  i les seves famílies a la comarca, la seva voluntat és deixar pas a noves generacions que segueixin, amb tot l’entusiasme i la il·lusió possibles, aquesta tasca. 

Així doncs, M. Rosa Giner posa fi a anys i anys de dedicació altruista liderant l’AFA, i ho fa  deixant l’AFA – amb la imprescindible col·laboració de voluntaris, professionals, delegades i membres de la junta a qui agraeix sempre el suport rebut-  com a associació de referència arreu de Catalunya i també d’Espanya, amb 4 centres d’atenció a persones amb alzheimer a la comarca.

Des de la FAFAC desitgem sort en aquesta nova etapa a la que també va ser la nostra Presidenta durant una època.

Compartim amb vosaltres la seva carta de comiat:

CARTA DE COMIAT

Benvolguts i benvolgudes,

Després de més de 25 anys com a presidenta d’AFABAIX,  crec que ha arribat el moment de deixar pas a noves generacions que segueixin, amb tot l’entusiasme i la il·lusió possibles, la tasca que suposa el seguir tirant endavant la nostra Associació en favor dels nostres malalts i les seves famílies per aconseguir millorar la seva qualitat de vida. Han estat molts anys de lluita i de treball en els que, gràcies a l’esforç de la Junta Directiva  i al treball dels professionals i voluntaris, hem aconseguit que actualment la nostra associació sigui reconeguda com una associació de referència arreu de Catalunya i també d’Espanya, com així ho deixa patent els nombrosos premis de reconeixement que hem aconseguit al llarg de la nostra trajectòria.

Des de fa molts anys he gaudit, m’he sentit orgullosa, i per a mi ha estat un honor, representar a tots i a totes davant les diferents administracions locals i estatals, i penso que el nostre esforç no ha estat en va, sinó al contrari, avui dia hem aconseguit el reconeixement de la nostra feina, la que hem fet entre tots i totes, cosa que ens ha de fer sentir satisfets i satisfetes de la nostra tasca.

He intentat, durant aquests anys, treballar amb interès, honradesa i entusiasme i he tingut la sort de poder comptar amb la companyia i ajuda de persones que han estat sempre disposades a treballar pel bé de l’Associació i dels nostres malalts. Sempre les hi estaré agraïda. Gràcies, moltes gràcies, sense el vostre esforç no hauríem arribat on hem arribat.

Hem treballat tot plegats, sempre pensant en els nostres estimats malalts i en els seus familiars. Vull agrair el treball de la Junta Directiva, dels delegats i delegades, de les responsables i cuidadores dels centres, del personal del despatx i dels col·laboradors voluntaris, sempre disposats a ajudar i solucionar qualsevol problema que es pugui presentar. A tots i totes moltes gràcies.

Hem passat moments difícils, però també hem gaudit dels èxits i reconeixements aconseguits, dels quals ens podem sentir ben orgullosos. Vam començar en un petit despatx cedit per l’Ajuntament de Cornellà, al que sempre estarem agraïts per la seva col·laboració des del primer moment, i avui podem presumir de tenir 4 centres que acullen els nostres malalts d’Alzheimer, els quals ens fan sentir molt  orgullosos.

No puc acabar sense agrair molt especialment a la meva família, als meus fills i al meu marit la seva comprensió i la seva paciència al llarg d’aquest camí. Sense el seu suport no hauria estat possible la meva dedicació. Gràcies, moltes gràcies a tots.

Però no vull dir adéu del tot. Continuaré, sempre que pugui, estant disponible a col·laborar i ajudar a la nostra associació quan sigui necessari.

M. Rosa Giner

Moltes gràcies a tots i a totes!