Categories

Mariló Almagro, nova presidenta de la Confederació Espanyola d’Alzheimer (CEAFA)

La Confederació Espanyola d’Alzheimer i altres Demències (CEAFA) ha nomenat nova Junta de Govern i amb ella nova presidenta. Mariló Almagro es converteix així en la màxima representant de la Confederació durant els pròxims 3 anys, substituint en el càrrec a Cheles Cantabrana.

El seu objectiu serà continuar treballant per la detecció i diagnòstic d’aquesta demència que, a Espanya, afecta a un total d’1.200.000 persones, a més de defensar els interessos, necessitats i drets de totes les persones que conviuen amb l’Alzheimer.

En paraules de Mariló, aquesta nova etapa suposa “un repte personal i professional. Espero poder complir amb les expectatives i la bona feina realitzada fins ara per tota la Confederació i sobretot, continuar reforçant la labor que fa l’entitat en pro de les persones que conviuen amb aquesta malaltia”.

Des de FAFAC et donem la benvinguda i et desitgem molta sort en aquesta nova etapa.

Agraïm a Cheles Cantabrana tot l’esforç i el treball realitzat per aquesta malaltia al nostre país, així com el constant suport i tracte proper amb la nostra Associació durant tots aquests anys.