Categories

Declaració al Parlament de Catalunya contra el maltractament a les persones grans

El passat 3 de juliol es va signar una Declaració al Parlament de Catalunya contra el maltractament a les persones grans, amb el suport  de tots els Grups Parlamentaris, on es va recollir la totalitat del Manifest del Moviment.

Actualment les persones grans pateixen situacions de maltractament en les quals volem treballar per radicalitzar-les. Per aconseguir-ho cal una feina conjunta per a donar visibilitat al problema i sensibilitzar a la societat per poder prevenir aquest tipus de situacions. La tasca que realitzem ha de propiciar canvis en el marc social i legal, i la incidència política és una de les principals eines per aconseguir-ho.

La primera trobada va ser el dimecres 1 de juliol amb el diputat del Grup Parlamentari de Junts per Catalunya, Josep Maria Forné, i en menys de 48 hores es va aconseguir el consens de tot l’arc parlamentari per a fer la Declaració.

A continuació podeu veure el vídeo amb la Declaració al Parlament de Catalunya contra el maltractament a les persones grans, amb el suport de tots els Grups Parlamentaris, on es va recollir la totalitat del Manifest del Moviment.