Categories

Dia Mundial de l’Alzheimer 2023: Difusió, Conscienciació i Accions de FAFAC

El Dia Mundial de l’Alzheimer és una data crucial per a crear consciència i difondre informació sobre aquesta malaltia que afecta milions de persones a tot el món. En aquest context, la Federació d’Associacions de Familiars de persones amb Alzheimer de Catalunya (FAFAC) ha dut a terme una sèrie d’accions significatives per a destacar la importància d’aquesta causa.

Emissió de Nota de Premsa

Per a començar, FAFAC va emetre una Nota de Premsa que va ser enviada a diversos mitjans de comunicació. Pots llegir-la aquí per a obtenir més detalls sobre les iniciatives i els objectius plantejats.

Entrevistes en Mitjans de Comunicació

Com a resultat de la difusió d’aquesta notícia, FAFAC va aconseguir assolir entrevistes en programes de televisió i ràdio, com “Sense Control” i “D’Actualitat”. A més, es va programar una entrevista pendent de confirmació per a continuar difonent el missatge.

Pots veure una de les entrevistes en el programa “Sense Control” aquí.

Es destaquen les entrevistes realitzades en Onda Cero, Cope, Ràdio 4, i gràcies a l’agència de mitjans ACN, FAFAC ha arribat a la Ràdio de Rubí i Ràdio Sio.

Publicacions i Entrevistes Destacades

L’esforç de FAFAC també es va reflectir en entrevistes de pàgina completa en el diari “La Razón” i en 68 publicacions en l’àmbit nacional. Això es va aconseguir gràcies a l’enviament de la Nota de Premsa en versions en català i castellà.

Pots veure la publicació en castellà a Barcelona Notícies.

La publicació en català està disponible a Girona Notícies.

Esment Especial en Xarxes Socials

Les accions internes en xarxes socials de FAFAC van ser recolzades per esments especials de personalitats conegudes, com Elsa Anka, Octavi Pujades, Anna Senan i Mister Bag, els qui van etiquetar a @fafac_cat per a difondre el missatge de conscienciació.

Participació Activa de Líders de FAFAC

Com ja has vist, el President, Josep Gasulla, i la Vicepresidenta, Inmaculada Fernández, van participar activament en entrevistes amb els mitjans de comunicació. També pots llegir l’entrevista amb Josep Gasulla en La Razón i l’entrevista amb Inmaculada Fernández en Social Cat.

Vídeo de Reivindicacions

Finalment, des de FAFAC hem creat un vídeo que ressalta les reivindicacions més importants i urgents relacionades amb l’Alzheimer. Aquest vídeo té com a objectiu crear consciència i alertar a les administracions i institucions sobre la necessitat immediata de suport.

En resum, el Dia Mundial de l’Alzheimer va ser una oportunitat per a FAFAC de difondre informació essencial, crear consciència i destacar la importància de fer costat als qui enfronten aquesta malaltia. Les accions realitzades demostren el compromís de FAFAC en la seva lluita contra l’Alzheimer i la seva cerca d’una major comprensió i suport en aquesta causa.

Volem estendre el nostre més sincer agraïment a totes les persones que han estat part fonamental de les activitats i esforços realitzats per FAFAC i les Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer (AFA).

Agraïm a cadascun de vosaltres per la vostra valuosa col·laboració, la vostra participació activa i el vostre suport infrangible en la nostra missió de conscienciar, informar i lluitar contra aquesta malaltia que afecta tantes famílies a tot el món.

La vostra dedicació i compromís són un far d’esperança en el camí cap a un major enteniment i suport als qui enfronten l’Alzheimer. Cada gest, cada paraula i cada acció marquen la diferència en la vida dels qui viuen amb aquesta malaltia i els seus éssers estimats.

Junts, som més forts, i junts avançarem en la cerca de solucions, el suport necessari i la difusió de la importància d’aquesta causa. En aquest Dia Mundial de l’Alzheimer i en cada dia, estem agraïts per tenir-vos al nostre costat en aquesta important travessia.

Gràcies per ser part d’aquest valuós moviment i pel vostre continu compromís en la lluita contra l’Alzheimer!